Get Adobe Flash player

Mapa Dojazdu

Zdjęcia Obiektu


Parking01

Warto Zajrzeć

 Jasło Region Jasielski

Nasza Oferta

 

Oferujemy Państwu:

Podstawową naszej kuchni jest smażyć tylko ryby świeże, istnieje możliwość zjeść rybę złowioną osobiście.


Pstrąg smażony tradycyjnie - smażone na płytkim oleju , przyprawiane specjalną kompozycją ziół, smażone odpowiednio długo w wysokiej temperaturze.

 


Pstrąg smażony z masłem czosnkowym - przygotowany jak tradycyjnie , do którego pod koniec smażenia dodajemy własnoręcznie skomponowaną mieszanką masła i czosnku co nadaje rybie niepowtarzalny aromat i smak.


Pstrąg potokowy - Smażony w maśle, co daje nie powtarzalny smak.

 

 


Pstrąg smażony z migdałami – Odpowiednio doprawiony i usmażony pstrąg zostaje polany migdałami prażonymi w maśle.

 


Pstrą parowany z warzywami - to dietetyczna i delikatna ryba parowana wraz z warzywami w aromatycznym wywarze i w odpowiednim garze :) .

 


Pstrąg wędzony - po odpowiednim czasie w specjalnej zalewie rybki są przez 7 godzin wędzone w zimnym dymie uzyskanym z odpowiednio dobranej kompozycji drewna z drzew liściastych i owocowych

 


Pstrąg w galarecie - przygotowany z mięsa bez ości , w wywarze rybno-warzywnym i podawany w niewielkich porcjach.

 


Pstrąg marynowany - filet rybny duszony w warzywach , zalany pomidorową marynatą idealny na przystawkę i zakąskę .

 


Pstrąg surowy - zawsze świeży , profesjonalnie wypatroszony.

 

 


Karp smażony – u nas karp jest jak na wigilii u mamy – najlepszy :)

 

 


Zestawy surówek – do wyboru i koloru

 

 

 

Pyszne lody włoskie z trzy smakowymi rantami, serwowane prosto z oryginalnej włoskiej maszyny, oraz lody gałkowe firmy KORAL. Lody dostępne w budce na terenie "Fish Bar Pik Stawy Wacława".

 

Nasza strona używa pliki cookies do prawidłowego wyświetlania witryny! Aby dowiedzieć sie więcej Cookies.